Escape room activiteit animatieteam camping

De ultieme activiteit om te spelen tijdens je weekendje weg

Hebben jullie al iets te doen voor jullie weekendje weg? Een escape room is een leuke interactieve activiteit om te spelen met je vrienden, familie of (sport)team tijdens jullie weekend weg. Te spelen op ieder moment en op iedere locatie!

Kies hier je escape room Contact

Waarom een escape room tijdens een weekendje weg?

Ontsnap aan de sleur van het dagelijkse leven en duik in een spannend avontuur met onze Escape Room! Tijdens je weekendje weg biedt onze Escape Room een unieke kans om samen met vrienden of familie te genieten van een interactieve teamuitdaging. De escape rooms kunnen op elk tijdstip gespeeld worden.
Dit maakt het ideaal voor volwassenen om te spelen Wanner de kinderen naar bed zijn bijvoorbeeld. Het avondprogramma begint hier! Ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor een Escape Room-ervaring als onderdeel van hun weekenduitje.

Escape room camping in bungalow
Escape room afgiftepunt op de camping

Op elke accommodatie te spelen

Onze escape rooms zijn flexibel en kunnen overal worden opgezet. Of je nu in een hotel, vakantiehuisje of zelfs op de camping verblijft. Elke accommodatie volstaat voor onze escape rooms. Hierdoor geniet van de vrijheid om je favoriete weekendbestemming te kiezen en extra opwinding toe te voegen met onze escape rooms. De perfecte aanvulling op elk weekendje weg!

Laat het wachtten en natregenen tijdens een activiteit aan anderen over terwijl je jezelf en je team onderdompelt in een mysterieus avontuur en even niet in deze wereld bent. Ontspan, speel en beleef onvergetelijke momenten tijdens je weekendje weg met onze escape rooms.

Hoe werkt escape room weekend weg

1
Levering
Bestel je escape room en laat hem bezorgen bij jou thuis of bij je locatie.
2
Spelen maar
Pak de escape room uit en zet hem op. Jullie zijn al begonnen! Veel speelplezier.
3
Retour sturen
Pak de escape room in en breng hem langs bij het dichtstbijzijndste pakketpunt. Of breng hem gezellig bij ons langs.
Escape room vakantiepark | Vlucht 523 op de camping

Maak het jezelf gemakkelijk met Codekrakers

Onze escape rooms kunnen (in overleg) worden bezorgd bij de balie van je hotel of vakantiepark. Hartstikke handig! Hierbij is het retourneren ook zo gedaan dat je met de meegeleverde retourlabel de box gemakkelijk kan afleveren bij het dichtstbijzijndste pakketpunt. Kijk hier naar een pakketpunt voor jouw locatie. In overleg kan een box een weekend gehouden worden. Zo kan je stressvrij genieten.

Daarnaast hoef je je met onze escape rooms geen zorgen te maken over ingewikkelde installaties, weersomstandigheden of lange wachttijden. We zorgen voor alles, zodat je je kunt concentreren op het plezier en de uitdaging.

Rook van mysterieuze escape room boxen op locatie | Escape rooms voor thuis

Zo'n ervaring wil je je vrienden of familie gunnen!

Kies hier jullie escape room
Escape room beleving. Kant-en-klare escape box

De voordelen van een escape room tijdens een weekendje weg

Waarom zou je een Escape Room toevoegen aan je weekendplannen? Hier zijn enkele voordelen:

 

1. Teamwork Versterken

Samen een Escape Room oplossen vereist teamwork en communicatie. Het is een geweldige manier om banden te versterken en elkaar op een nieuwe manier te leren kennen.

2. Spannend Avontuur

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en duik in een spannend avontuur vol mysterie en uitdaging. Een Escape Room voegt een extra dosis opwinding toe aan je weekendje weg.

3. Hersenkrakers Oplossen

Test je denkvermogen en probleemoplossende vaardigheden terwijl je de puzzels en raadsels van de Escape Room ontrafelt. Het is een leuke en stimulerende mentale uitdaging voor iedereen.

4. Flexibiliteit

Onze Escape Room kan overal worden opgezet, waardoor je de vrijheid hebt om te genieten van je favoriete weekendbestemming zonder je zorgen te maken over de locatie.

5. Onvergetelijke Herinneringen

Maak onvergetelijke momenten met vrienden of familie terwijl je samenwerkt om te ontsnappen uit de Escape Room. Het wordt een weekend om nooit te vergeten!

Heb je vragen?