Codekrakers escape room boxen voor thuis

HOE WERKT EEN ESCAPE ROOM HUREN?

Het huren van een escape room voor thuis is niet ingewikkeld en kan in 5 simpele stappen.

1. Kies je escape room

Wij bieden verschillende escape rooms voor thuis aan, geschikt voor verschillende groepen. Op de pagina onze escape rooms kun je het huidige aanbod bekijken.

 

2. Reserveer de gewenste datum

Via onze website kun je direct zien of jouw gewenste escape room nog beschikbaar is. Is deze beschikbaar? Selecteer dan de datum in de kalender en betaal eenvoudig via iDeal.

 

3. Verzenden of ophalen

Je kunt de escape room voor thuis altijd ophalen. Mocht de escape room verstuurd moeten worden dan versturen we deze 3 dagen voor spelen naar je toe.

 

4. Het spel

Zodra je de box in huis hebt kan het spel bijna beginnen. In de box vind je de handleiding die stap voor stap uitlegt hoe je het spel klaarzet. Het klaarzetten neemt een kleine 10 minuten in beslag. Je kunt het spel overal spelen, mits er een laptop met internet gebruikt kan worden. Veel plezier!

 

5. Retourneren

De dag na het spelen dient het pakket weer teruggebracht te worden. Is het pakket naar je toegestuurd? Dan wordt er een retourlabel meegezonden. Je dient uiterlijk de dag na gebruik van het pakket deze retour aan te bieden bij een Post NL punt. Hiervoor hoef je enkel het label op de doos te vervangen door het nieuwe door ons meegezonden retourlabel en klaar.

 


Extra informatie in verband met Corona.

In verband met de corona omstandigheden, kan het voorkomen dat je geplande avond met vrienden, je teamuitje of je familiedag niet meer door kan gaan. We proberen hierin flexibel te zijn en geven je daarom de mogelijkheid, dat wanneer de reservering niet door kan gaan vanwege corona, om deze kosteloos te verplaatsen naar een andere datum.

Mysterieuze escape room op locatie

Reserveer snel jouw datum!

Direct reserveren

Wat zeggen anderen?

Lees hier wat onze klanten vinden van een escape room voor thuis.

Jessey Dekker
De escape box Harten 7 is echt een aanrader! We zijn met 6 personen aan de slag gegaan en werden ontzettend fanatiek. Uiteindelijk zijn we nog maar net op het nippertje ontsnapt en dat maakt het spel natuurlijk het spannendst. De box word geleverd met leuke objecten en alles is van zeer goede kwalit...
Diana Huizing
Voor de 1e keer een escape room gespeeld met allemaal onervaren speurneuzen, maar wat hebben we plezier gehad! Zowel de jongste van 10 als de oudste van 68! Super in elkaar gezet, en leuk hoe interactief het spel is. Dit was onze eerste, maar zeker niet de laatste box!
margreet hogenkamp
We hebben een box besteld voor een gemeente weekend. In het weekend is de box 8x gebruikt. Met de duidelijke instructie was het goed te doen om de escape room steeds opnieuw in te richten. Het was een groot succes! De filmpjes, achtergrond muziek met aftellen en alle attributen maakten het een echte...
Sjoerd Reijmer
Vlucht 523 is echt een aanrader voor een kinderfeestje voor je zoon of dochter. Top service ook van Code krakers!
Laurens Brazão da Costa
Wij hebben genoten van de Escape Room van Codekrakers. Het pakket was mooi en verzorgd. De inhoud van de box in combinatie met de video's bevatte alles om onze huiskamer om te toveren tot ware escape room. Ook de instructies voor het terugsturen waren duidelijk. We gaan dit zeker vaker doen!
Dorothe Koelewijn
4 meiden hebben met veel inzet de escape room gespeeld. Leuke afwisselende opdrachten met veel verschillende attributen. Ze hebben het ruim binnen de tijd gehaald. Het was erg leuk. De escape room is in 10 min klaar gezet zoals in de beschrijving stond! Top geregeld door codekraker.
Heb je vragen?