Codekrakers escape room boxen voor thuis

 

 

Over ons

Codekrakers is een enthousiast familiebedrijf dat in november 2019 is gestart met de vraag “Waarom kan je een woonkamer niet eenvoudig omtoveren tot een levensechte escape room?“. Met dit idee onder de arm gingen Iris, Erik, Laura en Dennie aan de slag, want als familie houden we dan ook van spellen, puzzels, raadsels en ondernemen…

Van één bananendoos naar vele escape room boxen

Daarna is er veel gebeurd. We zijn van één afgeplakte bananendoos gegaan naar meer dan 80 boxen in 6 verschillende thema’s. We hebben onze eerste klanten mogen bedienen om vervolgens door de corona pandemie ook deze reserveringen (helaas) weer te mogen annuleren. Maar als semi-ervaren ondernemers lieten we ons niet uit het veld slaan. We blijven bezig, we blijven leren en mogen dan ook met trots terugkijken op al meer dan 9.000+ Codekrakers die inmiddels onze boxen hebben gespeeld.

En waar moet je dan heen met al die spullen?

Kantoor? Kantoor? Ja, ook dat is een beetje uit de hand gelopen. Gelukkig hebben we een vader die ons ondernemerschap stimuleert en een deel van de loods van zijn eigen bedrijf heeft opgeofferd zodat wij lekker ons dingen kunnen doen. En escape rooms kunnen verhuren!

 

Verhuren in plaats van verkopen

Omdat een escape room slechts één keer te beleven is, vinden wij het zonde dat deze na gebruik komt te verstoffen ergens onderin een kast. Daarom hebben wij er voor gekozen een huur-concept op te zetten. Door te verhuren in plaats van te verkopen kunnen wij investeren in meer en duurdere spullen om onze escape rooms extra beleving te geven. Denk aan het inhuren van stem-acteurs en echte voorwerpen en sloten.

Meet the team

Codekrakers

Laura

Social media kampioen en inpak held

Erik van Codekrakers Escape room op locatie escape box

Erik

Zorgt dat alles op rolletjes loopt

Codekrakers

Iris

Out of the escape box denker

Codekrakers

Dennie

Online mastermind

Heb je vragen?