Speel een leuke binnenactiviteit van eigen bodem

Weer eens aan het denken”Wat te doen in Drenthe vandaag?” Zoek niet verder en ga voor wat uitdaging! We vertellen je hier de perfecte activiteit om in Drenthe te doen.

 

Bekijk escape rooms! Contact

Let op:

Last minute boekingen op dezelfde of volgende dag kunnen alleen worden opgehaald.

U kunt via de knop contact een aanvraag doen. Of u kunt hier klikken voor andere opties.

Snelste groep van de escape room

De hele avond plezier

Een escape room behoort tot de top indoor activiteiten. Jullie komen binnen bij de afgesproken locatie van jullie groep. We raden aan om voor het spelen al een goede sfeer te creëren. Dus ga gezellig zitten en neem iets te drinken en een snackje terwijl je lekker bijpraat met de groep naar keuze.

Beslis na een tijdje samen wie die spelleider zal worden. Deze zal de escape room stap voor stap opzetten met de eenvoudige handleiding die wordt bijgeleverd. Geen zorgen, het opzetten duurt max 10 minuten. Als de medespelers weer in de speelruimte zijn, kan het spel beginnen!

Een escape room duurt ongeveer een uurtje mits je hem op tijd oplost. Doe je er langer over? Niet getreurd! Jullie kunnen jullie doorzettingskracht tonen met doorgaan tot de oplossing is gevonden. Of laten jullie het verlies het beste van je krijgen?

Natijd kunnen jullie onder het genot van een drankje of borreltje napraten over de oplossingen en hoe jullie tot de vele antwoorden zijn gekomen.

Het is ideaal

Maar wat maakt een escape room nu zo ideaal?

Laten we beginnen met dat je niet naar een of ander oud gebouw moet rijden. Waar je vervolgens eerst nog moet wachtten voordat je met je groep aan de beurt bent, en de drankjes ook nog eens crimineel duur zijn. Het is dus gemakkelijk en geldbesparend.

Daarnaast hebben we veel regen in ons Nederland. En daar is Drenthe geen uitzondering op. Een escape room is ideaal als binnen activiteit voor wanneer het regent en je niet maar buiten wil gaan. Met een beetje hulp van Codekrakers hoeft dat ook niet! Hou het gezellig in je eigen woonkamer.

Ben je met een groep groter dan 6? Wees lekker competitief en strijd om de snelste tijd door 2 escape rooms bij ons te halen. Iemand van het andere team kan in dit geval de escape room klaarzetten. Mogen het beste team winnen!

Na het spelen hoef je niet met en grote doos aan spullen te blijven zitten die je niet meer gaat gebruiken. Sterker nog, we geven je gelijk een gratis retourlabel mee om de doos (met zijn inhoud) weer terug te sturen naar ons! Dit omdat een escape room maar een keertje gespeeld kan worden alvorens deze achterhaald is door de spelers. Wij bij Codekrakers vinden dit zonde en houden ons aan duurzame principes om zo de beste beleving tegen een schappelijk prijsje te leveren.

Escape room Voorhoven's Vennootschap voor thuis, volwassenen of in de klas met leerlingen vanaf 14 jaar
De escape room voor iedereen

Teamspel

Een escape room is het leukste als je hem samen speelt!

money code

Betaalbaar

Voor ongeveer een tientje per persoon haal je een onvergetelijke escape room in huis!

Beeld en geluid

Interactief

Praat met elkaar en steek de handen uit de mouwen om het geheim te ontrafelen.

Timer escape room

Een uur vermaak

Minstens een uur vermaak. Doe erna of ervoor nog gezellig een drankje bij de host en klets lekker bij.

Escape rooms op locatie voor thuis of op kantoor
Escape room thuis Het Vlogmysterie escape room tieners kinderfeest

Zo'n escape room is wat voor mij!

Kies hier jouw room!

Kan ik overal spelen? Jazeker

Thuis

Escape room op locatie casino thema. Escape room box voor thuis

In een zaal

escape room op locatie in restaurant

In een vakantiehuisje

Escape room camping in bungalow

In een kerk

escape room grote groep | teambuilding escape room in grote groepen op locatie

In een buurthuis

Escape rooms op locatie in grote groepen op locatie | voor bedrijfsfeest of escape room met grote groep

Op de camping

Escape room activiteit animatieteam camping
Codekrakers

Wat heb je nodig?

Er is niet veel voor nodig om een escape room van ons te kunnen spelen. Dit zijn de benodigdheden:

  • Een tafel per escape room

  • Een mobiel met internetverbinding

  • Een laptop (afhankelijk van de keuze escape room)

1
Haal hem op
Haal de escape room naar wens op bij ons filiaal in Hollandscheveld
2
Speel op uw tijdstip
Geen gedoe! U bepaalt zelf waar en wanneer u speelt.
3
Breng de escape room terug
U brengt de escape room binnen ons retourbeleid terug. Of maakt een afspraak met ons personeel.

Wat zeggen anderen?

Lees hier wat onze klanten vinden van een escape room voor thuis.

Carolien De Bruin
Tijdens het kinderfeestje van m'n dochter vlucht 523 gedaan. Wat waren de kinderen fanatiek en trots dat ze het op tijd gehaald hadden. Het spel is makkelijk klaar te zetten en er zitten hele leuke opdrachten en puzzels in. Echt een aanrader!!
Robin Niemeijer
Voorhoven's vennootschap als dubbeldate met mijn vriendin zwager en zijn vriendin gedaan. Echte een leuke uitdaging waar we allemaal in iets anders sterk naar voren kwamen. Aankleding en ervaring is goed neergezet waardoor het zelfs in een studentenkamer goed te spelen is. Het uur was zo om en we he...
Hans ter Horst
Een escape room in je eigen huis. Op jouw gekozen moment. Wat een goed concept. Wij hadden de kist 'het Brandgeheim' en speelden deze met zes spelers.Gelukkig net binnen de tijd opgelost. Het was een pittige puzzel met een prachtig oud slot op de kist. Om deze te openen hadden we een hint nodig. D...
Davina Vanthoff
De levering en retourlevering zijn perfect geregeld. Ook met de feestdagen. De beschrijving hoe de escaperoom werkt ook super en alles zat netjes en compleet in de dozen. Wij hadden gekozen voor harten7. Leuk, uitdagend maar wel echt heel moeilijk. Zeker omdat we eigenlijk niet wisten waarmee te beg...
Wilma Hekman
We hebben de escapekist Brandgeheim gespeeld met ons gezin van zes, allemaal volwassenen. Alles in de kist was goed verzorgd en leuk opgezet, met aparte, leuke puzzels. We hebben geen enveloppen nodig gehad, alleen hadden we wat extra tijd nodig om alle attributen te vinden in de ruimte (haha voor o...
Ilona Aan De wiel
Heel goed verzorgd! We hadden 2 spellen, detective de wit en operatie voorhoven. Zelfs met een kleinere ruimte en de attributen niet verstoppen/klaarleggen is het uitdagend om de puzzels op te lossen. Er zit een duidelijke handleiding bij met wat je moet doen voor het spel op te zetten, de oplossing...

We horen graag van u!

ons adres

Riegshoogtendijk 46
7913AB Hollandscheveld

Heb je vragen?