Escape room voor thuis aktetas code in escape box

Hulp bij het kiezen

We krijgen veel vragen zoals: Wat is de leukste escape room? en welke escape room voor thuis moet ik kiezen? We snappen dat het lastig kan zijn om een juiste escape room te kiezen voor jouw teamuitje, vriendenweekend, familiedag of escape room kinderfeest. Daarom helpen we je graag met onze keuzehulp. De escape room die voor jou het leukste is, hangt af van de moeilijksgraad die het beste bij jou past. Beantwoord de vragen en zie eenvoudig welke escape room het beste bij jou past, en hoeveel escape rooms jij nodig hebt!

 

Keuzehulp

 

Escape room boxen Codekrakers

Hoe werkt een escape room box?

Het huren van een escape room voor thuis is niet ingewikkeld en kan in 5 simpele stappen.

1
Kies je escape room
Kies de escape room die bij jouw past.
2
Kies je speeldatum
Selecteer & reserveer de escape room voor jouw speeldatum
3
Verzenden of ophalen
Wij versturen de escape room of zetten het voor je klaar
4
Het spel
Zet de escape room binnen 10 minuten op en speel direct.
5
Retourneren
Stuur de box retour of breng hem terug.
Mysterieuze escape room op locatie

Reserveer snel jouw datum!

Direct reserveren

Wat zeggen anderen?

Lees hier wat onze klanten vinden van een escape room voor thuis.

Diana Huizing
Met twee groepen tegelijk de nieuwe escaperoom 'Brandgeheim' gespeeld! Stukje extra spanning omdat je natuurlijk wilt winnen, maar wat zit het goed in elkaar! Wat weer leuke gadgets gebruikt en pittige puzzels bedacht! En op het nippertje binnen het uur opgelost! We hebben een top avond beleefd!
Jessey Dekker
De escape box Harten 7 is echt een aanrader! We zijn met 6 personen aan de slag gegaan en werden ontzettend fanatiek. Uiteindelijk zijn we nog maar net op het nippertje ontsnapt en dat maakt het spel natuurlijk het spannendst. De box word geleverd met leuke objecten en alles is van zeer goede kwalit...
margreet hogenkamp
We hebben een box besteld voor een gemeente weekend. In het weekend is de box 8x gebruikt. Met de duidelijke instructie was het goed te doen om de escape room steeds opnieuw in te richten. Het was een groot succes! De filmpjes, achtergrond muziek met aftellen en alle attributen maakten het een echte...
Sjoerd Reijmer
Vlucht 523 is echt een aanrader voor een kinderfeestje voor je zoon of dochter. Top service ook van Code krakers!
Laurens Brazão da Costa
Wij hebben genoten van de Escape Room van Codekrakers. Het pakket was mooi en verzorgd. De inhoud van de box in combinatie met de video's bevatte alles om onze huiskamer om te toveren tot ware escape room. Ook de instructies voor het terugsturen waren duidelijk. We gaan dit zeker vaker doen!
Dorothe Koelewijn
4 meiden hebben met veel inzet de escape room gespeeld. Leuke afwisselende opdrachten met veel verschillende attributen. Ze hebben het ruim binnen de tijd gehaald. Het was erg leuk. De escape room is in 10 min klaar gezet zoals in de beschrijving stond! Top geregeld door codekraker.
Heb je vragen?