Escape rooms op locatie voor thuis of op kantoor

Escape ervaring voor de hele familie

Wil jij je familiedag naar een nieuw level tillen zonder de bank te breken? Dan heeft codekrakers voor jou de juiste activiteit. Namelijk:

Escape rooms!

Kies hier je escape room Contact

De nieuwe manier van familieplezier

Ontsnap aan de gewone routine en beleef een onvergetelijke familiedag met een escape room thuis! Laat de hele familie samenwerken, puzzelen en lachen terwijl ze proberen te ontsnappen uit een spannend avontuur, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.

Codekrakers escape room voor thuis | Harten 7 escape box voor volwassenen
Escape room Detective de Wit voor thuis of op locatie

Voor iedereen wat te doen

Onze escape room thuis is geschikt voor alle leeftijden, van jong tot oud. Met verschillende moeilijkheidsgraden en thema’s is er voor elk familielid iets te beleven.  Daarnaast is het lekker actief. Echter kun je er tegelijkertijd toch simpelweg bij gaan zitten en nadenken.
Laat de kinderen hun probleemoplossende vaardigheden tonen terwijl de volwassenen genieten van het avontuur. Iedereen, jong en oud, kan mee doen en een rol vervullen!

Andere voordelen

  1. Met onze escape room thuis hoef je je geen zorgen te maken over het organiseren van een uitje. Alles wat je nodig hebt, wordt rechtstreeks naar je toe gestuurd, klaar om te worden opgezet en gespeeld.
  2. Ervaar de kracht van samenwerking terwijl je met je familieleden samenwerkt om puzzels op te lossen, codes te kraken en geheimen te onthullen. Een escape room thuis brengt familiebanden tot leven en creëert onvergetelijke herinneringen.
  3. Escape rooms bieden een interactieve ervaring waarbij elke deelnemer een cruciale rol speelt in het oplossen van de puzzels.
  4. Of je nu een grote familie hebt of een kleinere groep, onze ervaring voor thuis is flexibel en aanpasbaar aan verschillende groottes.
Escape room voor thuis Brandgeheim
Rook van mysterieuze escape room boxen op locatie | Escape rooms voor thuis

Klaar om een unieke en spannende familiedag te beleven?

Klik hier!
Escape room boxen op locatie | escape room thuis teambuilding evenementen

Speel in rondes

De escape rooms zijn in rondes te spelen. Dit heeft een aantal voordelen:

  • Je betaald een klein beetje extra voor de nieuwe attributen die na elke speelbeurt vervangen moeten worden. Hierdoor haal je nog meer en langer plezier uit de escape room voor een fractie van de kosten.
  • Dit is vooral handig als je meerdere activiteiten op je familiedag wil doen. Of niet tegen elkaar de strijd aan wil (of durft te) gaan.
  • Het opnieuw opzetten van de escape room duurt een paar minuten.

Tip: Zorg ervoor dat iemand van de vorige speelgroep hem weer klaarzet voor de volgende.

Wat zeggen anderen?

Lees hier wat onze klanten vinden van een escape room voor thuis.

Annemiek van Veelen
Het vlog mysterie gespeeld op het feestje van onze 12 jarige dochter. Alles netjes geleverd en ruim op tijd was het binnen! Wat een lol hebben ze gehad! En echt ze waren de volle tijd geconcentreerd bezig! Net binnen de tijd gehaald. De details rondom het mysterie uit het pakket zijn erg leuk gedaan...
Robin Niemeijer
Voorhoven's vennootschap als dubbeldate met mijn vriendin zwager en zijn vriendin gedaan. Echte een leuke uitdaging waar we allemaal in iets anders sterk naar voren kwamen. Aankleding en ervaring is goed neergezet waardoor het zelfs in een studentenkamer goed te spelen is. Het uur was zo om en we he...
Nienke ten Berge
Leuke escape room om thuis te doen bij bijvoorbeeld een kinderfeestje. Het klaarzetten kost weinig tijd. Wij deden het Vlogmysterie met jongens van 12/13 jaar, voor sommigen was het nog net een beetje lastig, maar gelukkig zaten er hints bij. Service was perfect, doos werd ruim op tijd bezorgd, en w...
Wilma Hekman
We hebben de escapekist Brandgeheim gespeeld met ons gezin van zes, allemaal volwassenen. Alles in de kist was goed verzorgd en leuk opgezet, met aparte, leuke puzzels. We hebben geen enveloppen nodig gehad, alleen hadden we wat extra tijd nodig om alle attributen te vinden in de ruimte (haha voor o...
Joran Schoppers
Het pakket komt in een doos thuis, super snel opgezet en daardoor al helemaal in de sfeer! Hele leuke puzzels en volgen mekaar goed op, maar wel lastig! Wij hebben Harten 7 gedaan, echt moeilijk, maar heel uitdagend. De hints en tips zijn ook leuk. Al met al een super leuke complete middag met Codek...
Ramon
Leuke en creatieve manier van een escaperoom in je eigen woonkamer.
Uitleg was duidelijk en alle items waren aanwezig.

Zowel voor familie als vrienden een aanrader.
Escape room thuis Het Vlogmysterie escape room tieners kinderfeest

Overtuigd? Kies nu je escape room!

Bestel hier
Heb je vragen?