Animatie team organiseert escape room evenement op de camping

 

Escape rooms op de camping

Of je nou een escape room evenement wil organiseren, je aanbod wil verbreden met escape spellen of een binnen activiteit wil aanbieden. De mogelijkheden zijn eindeloos met Escape rooms op de camping. Daarom op deze pagina alles wat je met onze escape room boxen kan doen op jouw park!

 

 

Escape room camping in bungalow

De perfecte binnen activiteit op de camping

In de periode van september t/m april regent het meer, en is het sneller koud of donker buiten. Helaas zijn de vele leuke buitenfaciliteiten die campings hebben dan minder aantrekkelijk voor de gasten. De speeltoestellen zijn nat, of het is geen mooi weer om buiten activiteiten te spelen. Hoe leuk is het dan om als camping ook activiteiten te hebben voor binnen.  Zoals escape room boxen, waarbij het huisje, chalet of de speelruimte op de camping omgetoverd wordt tot een escape room.

Wat is een escape room?

Een escape room is een interactief spel waarbij je als team de uitdaging aan gaat om een mysterie te ontrafelen of te ontsnappen uit een kamer. Dit doe je door samen te werken, puzzel en raadsels op te lossen en te speuren naar aanwijzingen.

 

Hoe kan je nou een escape room op de camping doen?

Je zult vast denken “Moet ik dan een hele ruimte ombouwen?” en “Wat kost dat wel niet?”. We zullen je gelijk geruststellen, je hoeft niet een vaste ruimte permanent te verbouwen tot een escape room vol puzzels en raadsels en al helemaal geen grote investeringen te doen. Escape rooms zijn er in verschillende vormen en maten zoals onze escape room boxen.

 

Escape room vakantiepark | Vlucht 523 op de camping

Wat zit er in een escape kist?

In een escape room box (of escape kist) zitten fysieke sloten, verborgen aanwijzingen, puzzels, levensechte attributen met verborgen aanwijzingen. Tijdens het uitpakken van de escape box volg je de duidelijke handleiding en richt je eenvoudig in 10 minuten de ruimte in als levensechte escape room. De escape room is op te zetten in elke accommodatie zoals in bungalows of chalets.

 

Wat kan je doen met escape rooms op de camping?

De escape room kan op elke locatie ingezet worden, daarom zijn de mogelijkheden eindeloos. Maar de meest voorkomende voorbeelden:

Escape room activiteit animatieteam camping

Escape evenement organiseren

De bingo’s en de pub quizzen kennen we allemaal. Maar wat dacht je van een escape room evenement bij jou op het park. Plan een avond en een ruimte vrij en laat de gasten op het park in teams de uitdaging aan gaan. Dit kan met een escape room meerdere keren achter elkaar spelen, of met meerdere teams tegelijk in een grote ruimte.

Escape rooms receptie balie camping

Gasten spelen de escape rooms in hun eigen chalet of huisje

Gasten hoeven de escape room box enkel op te halen bij de receptie. In principe kunnen spelers/gasten zelfstandig de escape room spelen. De spelleider die de escape room opzet, kan zelf ook meespelen. Iedere escape room bevat hints die te gebruiken zijn als de spelers vastlopen. Zo kunnen de gasten zelf (in de accommodatie) een leuke escape room activiteit doen, zonder dat er een animatieteam of begeleiding vanuit de camping nodig is. Het enige wat nodig is, is een internetverbinding, een laptop en een tafeltje om op te werken.

Heb je vaak bedrijven en zakelijke groepen op het park? Lees hier waarom escape rooms erg geschikt zijn voor teambuilding.

Samenwerken met Codekrakers?

Er zijn verschillende mogelijkheden om gemakkelijk kant-en-klare escape rooms aan te bieden aan jouw gasten. Wil je escape rooms voor een langere periode onbeperkt gebruiken? Op afroep escape rooms afnemen voor een gereduceerd tarief, of enkel een aangiftepunt op de camping?

 

 

 

 

 

 

Heb je vragen?