Locatie voor escape room in een grote groep

De magie van Escape room op locatie

Met onze escape rooms op locatie haal je een unieke beleving naar jou toe. Of je nu naar een externe locatie zoals een zalencentrum, of gewoon de escape rooms wil spelen op jouw eigen locatie. Met onze escape rooms op locatie maakt dat niet uit!

Vraag direct een offerte aan Contact
escape room op locatie om te spelen op een externe of eigen locatie

Waarom een escape room op locatie?


Met een escape room op locatie tover je elke locatie om tot een magisch escape room avontuur. Omdat de escape rooms in elke ruimte te spelen zijn maakt het niet uit waar je speelt.  Speel de escape rooms op kantoor, in een afgehuurde vergaderzaal, op een congres, in de (sport) kantine of gewoon lekker thuis met vrienden en familie. Geen reiskosten, flexibel aan te passen aan je groepsgrote en speel waar jij wilt!

Escape room op locatie casino thema. Escape room box voor thuis

Ga jij de uitdaging aan?

Reserveer direct
Escape rooms op eigen locatie

Voor iedere locatie

Het enige wat nodig is om de escape rooms te spelen is een ruimte, tafel per team en een groot scherm/laptop (met geluid). Laat de escape rooms leveren op jouw gewenste locatie.

Grote groep personen om escape room te spelen

Voor iedere groepsgrote

Speel de escape rooms in teams van 4-6 personen. Ga zo met meerdere (dezelfde) escape rooms onderling de strijd aan om de snelste tijd. Tot meer dan 600 personen tegelijkertijd.

De escape room voor iedereen

Voor ieder gezelschap

Escape rooms zijn voor jong en oud. Met verschillende thema’s en moeilijksgradaties is er voor iedereen een leuke escape room. Voor kinderen en volwassenen in het Nederlands of Engels.

speel direct zonder voorbereiding de escape room

Plug & play

De escape room is kant-en-klaar en eenvoudig binnen 10 minuten op te zetten. Maak van de ruimte op jouw locatie een magische escape room en ga het avontuur aan.

Laat je inspireren en gebruik onze escape rooms op jouw locatie

Kantoor

Escape room thuis Brandgeheim op locatie

Kerk

escape room grote groep | teambuilding escape room in grote groepen op locatie

Stadshuis

Locatie voor escape room in een grote groep

Thuis

Escape room voor thuis Brandgeheim

Restaurant

escape room op locatie in restaurant

School

Escape room setting grote groepen | escape boxen

Dopshuis

Escape rooms met veel personen op locatie in dorpshuis
Escape room boxen Codekrakers

Over Codekrakers

Sinds 2019 is Codekrakers uitgegroeid tot één van Nederlands grootste leveranciers voor escape rooms op locatie. Met meer dan 100 escape rooms in verschillende thema’s hebben we in Nederland en België al meer dan  Met inmiddels al meer dan 30 386 tevreden spelers, en een 4,7 uit meer dan 265 reviews weet je zeker dat je goed zit voor een onvergetelijke activiteit.  De missie is dan ook de ultieme beleving op jouw eigen locatie te brengen. Gemakkelijk, snel, eenvoudig en flexibel.

Hoe speel je een escape room op eigen locatie?


Een gehele beleving in een box! Daarom is de escape room echt op elke locatie te spelen. De boxen bestaan uit audiofragmenten, echte fysieke sloten, leuke opdrachten, uitdagende puzzels, levensechte attributen, een tikkende timer en een spannende verhaallijn.

Binnen 10 minuten tover je jullie locatie om tot een escape room. Het is dus niet alleen een grote kist op tafel maar een echte drie dimensionale beleving met verschillende voorwerpen en kistjes in jouw speelruimte.  Één of meerdere spelleiders kunnen zo de escape room(s) klaarzetten waarna jet avontuur kan beginnen. De spelleiders die de escape rooms klaarzetten kunnen zelf ook meespelen.

Voor grote groepen is er ook spelbegeleiding mogelijk. Wij sturen dan één of meerdere hosts met de escape rooms naar jullie locatie om de escape rooms klaar te zetten. We bieden begeleiding tijdens het spelen en naderhand te zorgen dat alles weer netjes retour komt. Zo kunnen jullie onbezorgd genieten van de escape room.

Escape room zakelijk teambuilding op locatie
1
Op jouw locatie
Ontvang de escape rooms op jouw gewenste locatie
2
Klaarzetten
Zet de escape rooms gemakkelijk binnen 10 minuten klaar
3
Spelen
Strijd tegen elkaar en ga de uitdaging aan om de escape room op te lossen.
4
Retourneren
Retourneer de escape rooms eenvoudig bij een PostNL punt bij jouw in de buurt

Escape room op eigen locatie voor Kleine groepen     


De escape rooms zijn te spelen in teams van 2-6 personen. Tover eenvoudig in 10 minuten per escape room jouw locatie om tot een unieke beleving. Is je groep groter dan 6 personen? Speel in twee teams en strijd tegen elkaar om dezelfde tijd. Boek eenvoudig een escape room erbij of speel met een extra spelronde. Jullie kunnen dan de escape room na de eerste ronde nog een keer spelen met een andere groep.

Tip, boek 2 verschillende escape rooms met beide een extra spelronde. Speel tegelijkertijd en wissel daarna van escape room. Zo speel je 2 escape rooms voor slechts een kleine meerprijs.

Speel binnen of buiten, want het enige wat je per escape room nodig hebt is een  laptop, tafel en internetverbinding nodig. Reserveer direct jouw escape room voor kleinere groepen en betaal gemakkelijk via IDEAL of op rekening.

          

Wat zeggen anderen?

Lees hier wat onze klanten vinden van een escape room voor thuis.

Nancy Steenweg
Tofste feestje volgens onze zoon! Gedaan met het feestje van onze zoon die 11 werd, wij waren met 10 kinderen totaal, hebben het in 2 groepen van 5 gespeeld, een extra doeleinde besteld. Alles kwam ruim optijd binnen en helemaal compleet met uitleg en alle attributen die ervoor nodig zijn. Klaarzet...
Hanneke en Jos van Adrichem
We hebben twee escaperooms 'Harten 7' ingezet voor een competitie tussen twee teams van onze nieuwe jongerengroep. Een groot succes! Veel plezier gehad. Droeg zeker bij aan de groepsbinding. Heel fijn dat we de escaperooms kant en klaar konden huren. De duidelijke instructie in de doos maakt het mog...
Hans ter Horst
Een escape room in je eigen huis. Op jouw gekozen moment. Wat een goed concept. Wij hadden de kist 'het Brandgeheim' en speelden deze met zes spelers.Gelukkig net binnen de tijd opgelost. Het was een pittige puzzel met een prachtig oud slot op de kist. Om deze te openen hadden we een hint nodig. D...
Davina Vanthoff
De levering en retourlevering zijn perfect geregeld. Ook met de feestdagen. De beschrijving hoe de escaperoom werkt ook super en alles zat netjes en compleet in de dozen. Wij hadden gekozen voor harten7. Leuk, uitdagend maar wel echt heel moeilijk. Zeker omdat we eigenlijk niet wisten waarmee te beg...
Patrick
Voor een bedrijfsfeest 4 escape rooms met een extra ronde gehuurd bij Codekrakers. Iedereen heeft er vol van genoten. Helaas heeft niemand het gehaald, maar het is zeker aan te raden!
wim geerling
Voor de 3de keer een escaperoom box van Codekrakers, spannend en erg leuk, zeker een aanrader!!
Diederick Koetsier
Leuke escaproom! Wij hebben detective de wit gespeeld.
Er is wel wat rekencapaciteit voor nodig.
goede informatie, fijne en nette afhandeling!
Iris
Ik kende het concept nog niet, maar erg leuk! Uitdagende escaperoom om thuis te spelen, je zet het zo klaar. We hebben het op het nippertje gered met zijn allen..
Escape rooms op locatie in grote groepen op locatie | voor bedrijfsfeest of escape room met grote groep

De speelruimte voor grote groepen 

Speel de escape rooms in teams van 4-6 personen en strijd tegen elkaar in één ruimte, of afzonderlijk van elkaar in meerdere ruimtes.  Wat heb je nodig per ruimte?

  • Een tafel per team
  • Een groot scherm/beamer
  • Internetverbinding

Speel je in afzonderlijke ruimtes? Dan volstaat een een laptop/tablet ook in plaats van het grote scherm

Escape room op locatie voor Grote groepen


Escape rooms op locatie met een grote groep voor jouw bedrijfsfeest of studiedag? Dat kan gemakkelijk met onze escape rooms. Want met meerdere dezelfde escape rooms is het geen probleem om met 50, 100 of zelfs 200 personen te spelen. Speel in teams van 4-6 personen en strijd tegen elkaar om de snelste tijd.

De escape rooms zijn gemakkelijk aan te passen aan jouw eigen locatie. Daarom maakt het niet uit of je met 4 teams in een klaslokaal speelt, of met meer dan 10 teams in de kantine of grote vergaderzaal.

Met een unieke box vol fysieke sloten, levensechte voorwerpen en leuke opdrachten en puzzels haal je de escape beleving naar elke locatie.  Zet de escape rooms gemakkelijk klaar en strijd tegen elkaar om de snelste tijd. Gegarandeerd speelplezier. Zijn de escape rooms van een uur te lang?  Kom dan met ons in contact. Want we kunnen ook een 45 minuten versie aanbieden. Ideaal voor workshops of evenementen met een snelle doorloop tijd in rondes.

Escape rooms met veel personen op locatie in dorpshuis
spelbegeleiding Codekrakers op locatie

Spelbegeleiding van escape rooms op locatie jouw locatie

Wil je volledig ontzorgt worden zodat de escape room activiteit in goede banen verloopt, zonder dat je zelf de organisatie op je hoeft te nemen? Dan is het bij escape rooms met een grote groep ook mogelijk om spelbegeleiding te krijgen.

De escape rooms staan dan klaar op het gewenste tijdstip, de host is aanwezig om tijdens het spelen extra begeleiding te geven en ruimt naderhand de escape rooms weer op. Hierdoor kunnen jullie zorgeloos genieten van de escape room activiteit en daarna het programma weer vervolgen.  Let op, spelbegeleiding is alleen mogelijk bij grote groepen vanaf 30 personen.

Deze bedrijven gingen je voor

Samenwerking Codekrakers x Politie
zakelijke klant codekrakers DHL
zakelijke klant codekrakers klm vluchtmaatschappij
zakelijke klant codekrakers ing bank
zakelijke samenwerking codekrakers x brandweer
zakelijke samenwerking codekrakers x ns
zakelijke samenwerking codekrakers x rivm
Samenwerking Codekrakers x NVWA
Zakelijke klant codekrakers x ROC
Zakelijke klant codekrakers x Hogeschool Rotterdam
Samenwerking Codekrakers x Politie
Samenwerking Codekrakers x Brandweer
zakelijke samenwerking codekrakers x ns
zakelijke samenwerking codekrakers x zeeman
zakelijke samenwerking codekrakers x het vergeten kind
zakelijke samenwerking codekrakers x Risk
Zakelijke klant codekrakers x SPO utrecht
Zakelijke klant codekrakers x delagewaard

Wat zeggen anderen?

Lees hier wat onze klanten vinden van een escape room voor thuis.

Ellen heuvel
Tijdens een kwaliteitsdag hebben wij een escape room gespeeld van de codekrakers. Het is een echte aanrader voor een goede samenwerking met collega's. Het is uitdagend en erg leuk opgezet. Het contact met de codekrakers was ook zeer prettig. Kortom ,voor herhaling vatbaar. Ellen van der Woude, NVWA
Lotte Van Drie
Wij speelden de escape room 'Het Brandgeheim' met 8 groepen. Leuke en uitdagende escaperoom. Evenementenpakket gaf leuke extra toevoeging. Goede communicatie met Codekrakers en goede service en levering. Voor ons een top ervaring!
Nancy Steenweg
Tofste feestje volgens onze zoon! Gedaan met het feestje van onze zoon die 11 werd, wij waren met 10 kinderen totaal, hebben het in 2 groepen van 5 gespeeld, een extra doeleinde besteld. Alles kwam ruim optijd binnen en helemaal compleet met uitleg en alle attributen die ervoor nodig zijn. Klaarzet...
Misty Coert
Hele leuke escape room gedaan met 30 man! Goede, snelle en vriendelijke service! Een aanrader voor feesten en teambuilding activiteiten!
Bob Winkel
Wat een geweldige ervaring!Tijdens ons bedrijfsfeestje op ons Kantoor hebben we naast de Winter BBQ ook de escape room box "Het Brandgeheim" van Codekrakers gedaan, Het was een leuke en uitdagende teamactiviteit, maar we slaagden erin om binnen de tijd te finishen - een overwinning op zich! Zeker ...
Linda R
We hebben met ons RWS team in 5 subteams op locatie dezelfde escaperoom 'Operatie Voorhoven' gespeeld. Superleuk en daardoor ook competatief. In de boxen zit het materiaal en een goede uitleg. Je kunt zelf de escaperoom eenvoudig opbouwen en zo leuk maken als je wilt. De communicatie en bestelling b...
Lucel Mulder
Goed verzorgd! Vanaf een advies voor een passende escape room in het begin tot de retourinstructies achteraf. De escape room zelf zat goed in elkaar en het is ons precies binnen het uur gelukt. Aanrader!
Iris
Ik kende het concept nog niet, maar erg leuk! Uitdagende escaperoom om thuis te spelen, je zet het zo klaar. We hebben het op het nippertje gered met zijn allen..

Vul het formulier in om een offerte op maat te ontvangen!

Stap 1 van 2

Met hoeveel personen willen jullie de escape rooms spelen?
Voer een nummer in van 25 tot 1500.
Alle deelnemers tegelijkertijd of in meerdere rondes?
Indien de speeldatum bekend is
DD slash MM slash JJJJ
In welke plaats willen jullie de escape rooms spelen

Extra's voor jouw ultieme beleving

Spelbegeleiding van Codekrakers
Wij komen met één of meerdere hosts op locatie om het spel te begeleiden.
Maak jouw beleving helemaal af
Ontvang extra's zoals een prijs voor de winnaars en decoratie om de zaal in thema aan te kleden
Bijvoorbeeld tijdsplanning, groepssamenstelling, vragen of andere opmerkingen

Kom in contact

Heb je nog vragen over jouw escape room activiteit op locatie? Zet ze in de opmerkingen van de offerte, bekijk de veel gestelde vragen onderaan aan de pagina of neem contact met ons op via

info@codekrakers.nl

06-299 291 36

Locatie voor escape room in een grote groep

Veel gestelde vragen over escape rooms op locatie

Hoelang duurt een escape room op locatie?
Voorafgaand aan de escape room is een korte introductie video en daarna dienen de spelers binnen 60 minuten de escape room op te lossen. Snelle groepen zullen eerder klaar zijn, anderen nog niet helemaal. Wanneer groepen het niet binnen de tijd hebben gehaald kunnen jullie ze het avontuur nog laten afmaken buiten de tijd.

Te lang?
Speciaal voor workshops en evenementen hebben wij ook een kortere versie van 45 minuten. Zodat de activiteit beter in jullie tijdsplanning past. De escape room kan binnen 15 minuten weer gereed gemaakt kan worden voor de volgende groep. Ideaal voor workshops van een uur per ronde!

Wat is het evenementenpakket?
De spanning van een escape room komt pas echt tot leven wanneer de speelruimte ook bijdraagt aan de beleving. Zo bevat ons evenementenpakket o.a. bijpassende decoratie en een prijs in de vorm van een beker (23 cm) voor het snelste team. Deze wordt vaak bewaard als aandenken op kantoor, in het lokaal of in de kantine. Het evenementenpakket is per speelruimte/thema, en vooral leuk als jullie met meerdere teams in één ruimte spelen.

Vraag in de offerte naar de kosten.

Wat (voor ruimte) heb ik nodig op mijn gewenste locatie om de escape rooms te spelen?
Onze escape room boxen zijn in elke ruimte te spelen. Met meerdere teams in één grote zaal, verschillende kleine ruimtes, klaslokalen of zelfs buiten.

Het enige wat je nodig hebt is een tafel per team, internetverbinding en een grootscherm/beamer voor de video. Wanneer je in aparte ruimtes speelt volstaat een laptop of tablet per escape room ook in plaats van het grote scherm.

Hoe werkt het spelen van meerdere escape rooms in één grote ruimte?
Speel met z’n allen dezelfde escape room met meerdere teams in één grote ruimte. Met een groot scherm/beamer (en geluid) kunnen alle spelers samen de introductievideo bekijken en zo tegelijkertijd starten aan het escape room avontuur. De onderlinge strijd om de snelste tijd en eeuwige roem is zo nog spannender!

In de zaal dient voor elk team een tafel op kleine afstand van elkaar te staan. Deel de ruimte zo in dat alle teams de video en timer (op het grote scherm) kunnen zien en horen.

Je hebt nodig:
Een groot scherm/beamer om de video af te laten spelen
Een tafel per escape room (klein afstandje van elkaar)
Internetverbinding
Onze escape rooms (van hetzelfde thema)

Hoe werkt het spelen van de escape rooms in meerdere aparte ruimtes?
Door elke escape room in een aparte ruimte te spelen kunnen de spelers niet bij elkaar afkijken, hoeven jullie niet tegelijkertijd te starten en kunnen jullie eventueel verschillende escape rooms spelen. Let wel op, er is een laptop/tablet nodig per ruimte/escape room om de introductievideo en de timer af te spelen.
Hoe werkt het spelen in meerdere rondes?
Wanneer jullie escape rooms in meerdere rondes spelen kunnen jullie zelf, met eenvoudige instructies de escape room na de eerste ronde opnieuw gereedmaken voor de volgende spelronde.
Elke ronde duurt iets meer dan 60 minuten, het opnieuw gereedmaken van de escape room kan in ongeveer 15 minuten per escape room. Hou dus in jullie tijdsplanning 15-20 minuten tussen de speelrondes.

Zo zijn jullie minder escape rooms nodig en reduceren jullie de kosten.

Hoe werkt spelbegeleiding op locatie?
Wij komen met ons team naar je toe om de escape rooms klaar te zetten. We zullen aanwezig zijn tijdens het spelen van de escape rooms om eventuele hints te geven. Naderhand ruimen we de escape rooms weer op. Zo kunnen jullie onbezorgd genieten van de escape room activiteit.
De kosten van de begeleiding zijn o.a. afhankelijk van de groepsgrootte, speel locatie en het aantal rondes dat jullie willen spelen.
Vraag hiervoor de offerte aan.
Welke escape room past het beste bij ons?
Wij hebben meerdere escape rooms en helpen je graag verder welke escape room het beste bij jullie past. Gebruik de keuzehulp of plaats in de offerte aanvraag de leeftijd van de spelers, en escape ervaring achter. Dan helpen wij je bij het kiezen van een bijpassende escape room.
Hoe werkt het klaarzetten van de escape room?
Met een hele eenvoudige handleiding is de escape room eenvoudig voor 1 persoon binnen 10 minuten (per escape room) klaar te zetten.
Hier geen tijd voor? Bij de 45 minuten variant van de escape room Brandgeheim hebben we de opzettijd met 90% gereduceerd en is de opzettijd ongeveer 1 minuut per escape room.

Hoe organiseer  je een escape room op locatie

Escape room setting grote groepen | escape boxen

1. Bepaal je locatie


Speel je de escape rooms op eigen locatie of een externe locatie?

2. Bepaal het programma (in overleg met de externe locatie)

Hoe ziet de ideale dag voor jullie eruit? Spelen jullie liever de escape room op locatie met z’n allen tegelijkertijd of in combinatie met een lunch/andere activiteit gespreid in groepen? Met een extra spelronde kunnen jullie de escape rooms eenvoudig en binnen 15 minuten weer gereed maken voor de volgende ronde.

Met meerdere rondes heb je minder escape rooms nodig en besparen jullie kosten!

3. Vraag een offerte aan of reserveer je escape room(s) op locatie

De escape rooms zijn te spelen in groepen van 4-6 personen. Bepaal jullie gewenste groepsgrote en programma. Spelen jullie met z’n allen tegelijkertijd? Dan is er per team een escape room nodig.

Voorbeeld: De totale groepsgrote is 50 personen. Jullie willen allemaal tegelijkertijd spelen in gelijke teams van 5. Dan zijn er 10 escape rooms nodig. Spelen jullie in 2 rondes? Dan heb je 5 escape rooms met allen een extra spelronde nodig. 

4. Escape room op locatie klaarzetten

Ga je de escape rooms zelf klaarzetten? Dan worden de escape rooms worden 2 dagen voor de speeldag geleverd. Bepaal wie de escape rooms klaarzet met de eenvoudige handleiding. Je kan de escape rooms ook laten klaarzetten door spelbegeleiding te nemen. Het opnieuw opzetten kan dan ook door hen gedaan worden of door de teams die de escape room gespeeld hebben. Let op, bij het opnieuw opzetten kom je antwoorden tegen en deze personen kunnen deze escape room daarna niet meer spelen.

5. Escape room van eigen locatie retourneren

Na het escapen op locatie kunnen jullie de attributen weer terug plaatsen in de box. En de boxen gemakkelijk met het meegeleverde retourlabel retourneren bij een PostNL punt bij jullie locatie in de buurt. Of breng de escape rooms weer terug naar onze afhaal locatie in Drenthe.

Nog één keer alle voordelen uitgelicht van escape rooms op locatie

Gemakkelijk

Je ontvangt de escape rooms op jouw locatie naar keuze. Maak je daarom niet druk om reistijd of vervoerskosten. Je kunt de escape room op elke locatie spelen.

Flexibel

De escape rooms op locatie zijn gemakkelijk aan te passen aan jouw groepsgrote en speelruimte. Speel bijvoorbeeld met 4 teams in jullie vergaderzaal, of met 10 teams in de kantine. Ga het avontuur aan op jullie feestje met een team van 4 personen, of voor een grootschalig evenement of bedrijfsfeest met meer dan 100 personen.

Overal te spelen

In elke ruimte kan een escape room gespeeld worden, je hebt alleen een tafel, internetverbinding en een laptop/groot scherm nodig voor de video en timer.

Voor iedereen

Met verschillende escape room boxen en thema’s is er altijd een geschikte escape room. Zodat iedereen de superheld zijn in jullie eigen avontuur op locatie Voor zowel kinderen, volwassenen. Engelstalige of Nederlandse speler. Onervaren of ervaren. Er is voor iedereen een passende escape room.

Uniek entertainment

Hoewel escape rooms al jaren populair zijn hebben nog veel mensen niet een unieke escape room op locatie gespeeld. De spelers gaan zo op in het mysterie dat ze voor even vergeten dat ze gewoon op eigen locatie zijn.

Leerzame teambuilding

Escape rooms bevatten veel teamwork. Door een escape room op locatie te organiseren leren spelers goed samenwerken! Voor het oplossen van een escape room zijn veel vaardigheden vereist zoals creativiteit, probleemoplossend denken en een goede taakverdeling.

Heb je vragen?