Zakelijk

Wil jij onze escape rooms aanbieden op jouw fysieke locatie? Onbeperkt kunnen spelen gedurende een bepaalde periode of simpelweg met 100+ collega’s onze escape rooms spelen? Dan hebben wij verschillende zakelijke oplossingen!

Bekijk onze brochure Naar onze oplossingen

De zakelijke oplossing die bij jouw bedrijf past

STRIPPENKAART

Escape rooms op afroep tegen een gereduceerde prijs

Ontvang een unieke code waarmee jouw bedrijf tegen een gereduceerd tarief meerdere boxen kan reserveren. Een strippenkaart is een jaar geldig, met een minimum van 10 boxen die je gedurende de periode kunt huren. Ideaal als je escape rooms als optionele activiteit wilt aanbieden bij jouw horeca, evenementen- of activiteitencentrum. Met een strippenkaart kun je flexibel de juiste hoeveelheid escape rooms op de juiste momenten huren. Het enige wat je hoeft te doen is een datum en aantal boxen reserveren en wij regelen de rest.

 

Meer informatie

ABONNEMENT

Onbeperkt onze escape room spelen op jouw locatie

Met een escape room abonnement kun je onze escape room gedurende de looptijd onbeperkt aanbieden aan jouw klanten. Ideaal als je een horeca gelegenheid bent en je naast het eten een leuke activiteit wilt aanbieden, of als je een camping of (outdoor) activiteiten locatie hebt en een extra activiteit wil aanbieden. Wij leveren instructies om de escape room opnieuw te gebruiken en reserve materialen. Het abonnement is per maand opzegbaar.

 

Meer informatie

AFGIFTEPUNT

Biedt een escape room als service aan klanten en betaal zelf niets

Als Codekrakers afgiftepunt ontvang je van ons een aantal boxen die als service aangeboden kunnen worden aan jouw klanten. De klant betaalt de escape room voor het reguliere bedrag en voor iedere verhuurde escape room ontvangen jullie een commissie. Als bedrijf betaal je niets. Ideaal als activiteit om af te halen bij de balie van een camping of hotel. Zo kun je een extra service bieden aan jouw klanten terwijl je er ondertussen zelf wat geld mee kan verdienen.

 

Meer informatie

EENMALIG SPELEN MET EEN GROTE GROEP?

Met jouw team, afdeling, sportvereniging of school

Het is ook mogelijk om onze escape rooms in te zetten voor grote groepen. Stel je wilt met 80 collega’s, 10 klassen of 200 teamleden gebruik maken van onze escape rooms dan kijken we graag mee naar een passende en betaalbare oplossing. We stemmen het aanbod af op de specifieke situatie van jouw bedrijf.

 

Neem contact op

Mysterieuze escape room op locatie

Meer lezen over onze zakelijke mogelijkheden? Bekijk onze brochure!

Naar brochure

Deze bedrijven gingen jou voor

Escape room op locatie klant Windesheim zakelijk evenement
Codekrakers
Codekrakers
Codekrakers
Codekrakers
Codekrakers
Codekrakers
Codekrakers
Codekrakers
Codekrakers
Codekrakers
Codekrakers

Waarom samenwerken met Codekrakers?

1
Vergroot jouw productaanbod
Gebruik ons kant- en klare escape room concept om het aanbod van jouw producten of diensten te vergroten. Ons concept is eenvoudig op te schalen tot grote aantallen spelers.
2
Wordt ontzorgd
Jij hebt geen omkijken aan onze boxen. Wij regelen dat de box bij jou komt, spel-klaar is en direct aangeboden kan worden aan jouw klanten.
3
Goede en kwalitatieve beleving
Onze escape rooms zijn handgemaakt en met veel zorg samengesteld. Jij kan hiermee een kwalitatieve en goede beleving aanbieden aan jouw klanten.
Heb je vragen?