Codekrakers escape room boxen voor thuis

Afgiftepunt

Wordt Codekrakers afgiftepunt. Bied jouw klanten een escape room als service, betaal zelf niets en ontvang 7% commissie!

 

✓ Jij betaalt zelf niets

✓ Jij ontvangt 7% over iedere box die wordt verhuurd

✓ Een extra service voor jouw klanten

Neem contact op

Hoe werkt een afgiftepunt worden precies?

WAT

Je ontvangt kosteloos één of meerdere escape room boxen van ons, welke jij kan verhuren aan jouw klanten als extra service. Na het spelen wordt de escape room geretourneerd en ontvang jij 7% commissie over het bedrag.

HOE

We kijken in overleg welke escape room en hoeveel escape rooms geschikt zouden zijn voor jouw afgiftepunt. Jouw klanten betalen de escape room voor het reguliere verhuurbedrag en voor iedere verhuurde escape room ontvangen jullie van ons een commissie.

WIE

Voor organisaties die een (extra) activiteit willen bieden aan hun gasten zonder dat dit hen veel werk kost. Je kan de escape room activiteit toevoegen in het campingboekje, horeca flyer, op het prikbord of in het restaurant hangen. Wanneer jouw klanten of gasten hier interesse in hebben kunnen ze een box huren. Wij ontvangen het huurbedrag, jij een commissie.

PRIJZEN

Gratis*

 

*Als zakelijk afgiftepunt betaal je zelf niets voor de verhuur van onze escape rooms. Jouw klant betaalt het huurbedrag en jij ontvangt een commissie.

Een greep uit onze zakelijke klanten

Escape room op locatie klant Windesheim zakelijk evenement
zakelijke klant codekrakers ing bank
zakelijke klant codekrakers kinderopvang
Codekrakers
zakelijke klant codekrakers
zakelijke klant codekrakers hogeschool rotterdam

Afgiftepunt worden? Vul onderstaand formulier in

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen over het afgiftepunt

Hoe lang mag ik de escape room boxen houden?
In overleg kijken wat geschikt is voor jouw bedrijf. Na het spelen van de escape rooms zijn deze niet meer bruikbaar en dienen deze geretourneerd te worden.
Hebben jullie ook logo's / foto's die we kunnen gebruiken ter promotie?
Codekrakers levert indien gewenst logo’s en foto’s per box aan die gebruikt kan worden, deze foto’s en logo’s mogen gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Het gebruik hiervan is enkel voor de afnemer van de strippenkaart. Voor gebruik van derde partijen is toestemming nodig. De media mag vrijblijvend gebruikt worden zolang de termijn van de strippenkaart actief is.
Heb je vragen?