Escape room voor thuis Vlucht | Escape box voor kinderen en kinderfeestjes

 

 

5 redenen waarom een escape room kinderfeestje thuis een goed idee is

Een leuk kinderfeest idee is een escape room voor kinderen. Met een kant-en-klare box heb je een compleet escape room kinderfeestje thuis. Met het huren van de escape room box haal je gemakkelijk een spannend, mysterieus en leuk kinderfeest in huis. Binnen 10 minuten op te zetten zonder dat je zelf dingen moet printen of voorbereiden. Lees hier vijf redenen waarom een escape room kinderfeest een goed idee is.

Escape room Vlucht 523 voor thuis of kinderfeestjes

1. Kinderen zijn echt samen bezig

Bij een escape room thuis zijn de kinderen echt samen bezig om het thuismysterie op te lossen. Kinderen helpen elkaar bij lastige puzzels, werken samen aan opdrachten en lossen raadsels op om het gezamenlijke doel te bereiken.  Een escape room kinderfeest is dus een leuke manier om echt samen bezig te zijn. Zo voorkom je dat bij een buitenshuis feestje het ene kind liever van de glijbaan gaat, terwijl de ander liever niet in de achtbaan gaat en dat er hierdoor groepjes ontstaan.

2. Een escape room is leerzaam

Naast het leuke van het samenwerken zijn onze escape room ook nog eens erg leerzaam. Om het escape kinderfeest op te lossen is het nodig verschillende  21 eeuwse vaardigheden in te zetten. Denk hierbij aan het samenwerken, creatief denken, probleemoplossend denken,  zelfregulering, een kritische houding en meer.

Als kers op de taart bevat de escape room zelf ook nog eens hele leuke leerzame puzzels, zoals bijvoorbeeld een rekensom. Of de aardrijkskundige kennis en leuke weetjes die Saar verteld in haar vlogs bij de escape room het vlog mysterie.

Mysterieuze escape room op locatie

Een escape room voor jouw kinderfeestje?

Reserveer hier
Escape room voor thuis Vlucht 5253 Escape box voor kinderfeestjes thuis

3. Een escape room kinderfeestje thuis is gemakkelijk

Wij snappen dat jij als ouder genoeg dingen moet regelen en daarom hoef je voor onze escape rooms thuis (bijna) niks te doen. De escape room boxen zijn gemakkelijk binnen 10 minuten op te zetten en direct te spelen. Geen zorgen dus! Je hoeft geen puzzels te printen (en kleureninkt te regelen). Puzzels uit te knippen, opdrachten voor te bereiden of andere tijdrovende handelingen uit te voeren. Nee, onze escape rooms zijn kant en klaar te gebruiken.

Een leuke bijkomstigheid is dat je met een escape room kinderfeestje thuis geen vervoer hoeft te regelen om ergens naar toe te gaan. De escape room haal je namelijk naar jou toe! De escape room is na het spelen weer gemakkelijk te retourneren met het bijgeleverde retouretiket.

Vlog Mysterie escape room kinderfeest thuis escape boxen

4. Thuis escape room is goedkoop

Om met alle kinderen naar het pretpark, het zwembad of naar een fysieke escape room zijn de kosten al snel 12-20 euro per persoon. Los nog van het eten en drinken dat je daar koopt. Een escape room box is dus een leuk idee voor een goedkoop kinderfeestje. Het eten en drinken kan je zelf regelen en omdat je je woonkamer kan omtoveren tot een echte escape room hebben de kinderen niet het idee dat ze thuis zijn. Met een escape room feestje thuis heb je een goedkoop, maar toch unieke beleving die geschikt is voor elke groep jonge kids.

Escape room voor thuis Vlucht 523 Escape kinderfeestje thuis

5. Een escape room kinderfeest is voor iedereen leuk

Een escape room kinderfeest is echt een goed kinderfeest idee omdat het voor iedereen leuk is. Alle kinderen gaan samen fanatiek op in de escape room beleving. Jongens en meisjes werken samen ongeacht hun leeftijd en daarnaast is het voor jou als ouder/begeleider ook nog erg leuk om te begeleiden.

Wat zeggen anderen?

Lees hier wat onze klanten vinden van een escape room voor thuis.

DaZa KiNoMa
Dit weekend een kinderfeestje thuis georganiseerd voor een groep meiden van 9 en 10 jaar. Hiervoor hebben we escaperoom "vlucht 523" gehuurd. Dit was een daverend succes! De meiden hebben zich goed geamuseerd! Niemand hoefde zich te vervelen, want er zaten genoeg puzzels in de box, die ze tegelijk k...
Nienke ten Berge
Leuke escape room om thuis te doen bij bijvoorbeeld een kinderfeestje. Het klaarzetten kost weinig tijd. Wij deden het Vlogmysterie met jongens van 12/13 jaar, voor sommigen was het nog net een beetje lastig, maar gelukkig zaten er hints bij. Service was perfect, doos werd ruim op tijd bezorgd, en w...
Janis van der Linden
Wat een geweldige beleving! Al met het uitpakken van het pakket een verrassing wat ik allemaal vond in de doos. Plus een leuke, persoonlijke kaart en een top uitleg. De materialen die geleverd worden zijn super in orde. Ook pluspunt: hergebruik van materialen, goed voor het milieu!Het klaarzetten ...
Ernesto Oosthuizen
We hebben met 12 kinderen, verdeeld in twee groepen, volop genoten van de escaperoom ‘Het vlog mysterie’. Een hele duidelijke beschrijving leidde ons met groot gemak door de voorbereiding en het spel. De leeftijd van de kinderen was tussen de 7 en 17 jaar en toch was deze escaperoom voor alle le...
Sjoerd Reijmer
Vlucht 523 is echt een aanrader voor een kinderfeestje voor je zoon of dochter. Top service ook van Code krakers!
Jolands van der Kolk
Voor het kinderfeestje van onze dochter had ik vlucht 523 besteld.
Erg leuk!!!
De voorpret is minstens even leuk als de Escape room zelf.
Wordt er een koffer bezorgd, dat was al grappig.
Ik had de code van de koffer niet via de mail ontvangen dus dat was wel even een dingetje. Gelukkig ...
Wikke Repko
Super leuk kinderfeestje gehad door de escape game box van code krakers. Duidelijke uitleg, veel attributen in de doos, makkelijk op te zetten en echt uitdagende puzzels. Ook de uitbreiding van de 2e ronde was goed georganiseerd.
S.W.M. Bruggeman
Prima service van Codekrakers in de aanloop, en de kinderen (9-10 jaar) hebben een uur erg veel plezier gehad van de escaperoom (Vlucht 523). Ze hebben wel af en toe wat hulp nodig gehad, dus ik raad aan om van te voren het script door te lezen zodat je kunt inschatten wanneer je een tip geeft zodat...
Lindsy Vanderhoeven
Het was een geweldige ervaring, alles zit goed in elkaar en er is goed over nagedacht. De kinderen zijn er enthousiast mee aan de slag gegaan en vonden het erg leuk. Voor een kinderfeestje echt een aanrader.
Heidi Klein Kromhof
Makkelijk en eenvoudig! De meisjes (11 jaar) hebben vlucht 523 erg leuk gevonden! Ze hebben het opgelost in ongeveer een uurtje. Heel goed voor kinderfeestjes! Bedankt Codekrakers!
Dorine Verhoeven
Twee boxen besteld voor een kinderfeestje (10 jaar). De kids vonden het superleuk. Leuke puzzels, attributen en heel makkelijke en snel klaar te zetten!

Onze leukste escape rooms voor kinderfeestjes thuis

Vlucht 523

9-12 jaar

Escape room voor thuis Vlucht 5253 Escape box voor kinderfeestjes thuis

Tijdens Vlucht 523 valt plotseling de stroom uit, en laat nou net monteur Bob nog op het vliegveld zijn achtergebleven. Lukt het de kinderen om samen het vliegtuig op tijd te repareren?

Het vlog mysterie

12-14 jaar

Escape room voor thuis het vlogmysterie escape box voor kinderfeestjes of in de klas

Vlogger Zomaar_Saar heeft een nieuwe challenge bedacht. Maar tijdens de challenge hoort niemand meer iets van haar. Saar’s moeder is ongerust. Volg de vlog’s van Saar en ontrafel het mysterie.

Heb je vragen?