?loop=true&byline=false&portrait=false&title=false&speed=true&transparent=0&gesture=media" allowfullscreen allowtransparency allow="autoplay" >

Escape room Teambuilding 

Escape room teambuilding op eigen gekozen locatie. Organiseer en speel gemakkelijk deze onvergetelijke teambuildingservaring op elke locatie.

Vraag direct een offerte aan Neem contact op

Escape room boxen als teambuildingsactiviteit

Een escape room als teambuildingsactiviteit biedt een unieke en uitdagende manier om te werken aan je teamdynamiek. Een escape room helpt om de communicatie en samenwerking binnen een team te verbeteren, want iedereen speelt een belangrijke rol bij het oplossen van de puzzels. De escape room haal je alleen wanneer alle teamleden goed samenwerken en duidelijk communiceren. Daarnaast zijn escape rooms ook erg leuk om te doen, wat zorgt voor een positieve herinnering aan de dag.

Met de escape room boxen hoeven jullie niet naar een escape room toe, maar komt de escape room teambuilding naar jullie toe! Zo bespaar je reistijd, extra kosten en het regelen van passend vervoer. De escape rooms kan je zo gemakkelijk inzetten op de locatie waar jullie teambuildingsdag zich bevindt. Of te gebruiken als leuke activiteit tussen de vergaderingen door op jullie managementsdag.

 

 

escape room grote groepen

Teambuildingsvaardigheden in een escape room

Het is net al even benoemd, alleen met een goede samenwerking kan een team de escape room oplossen. Er zitten vele verschillende teambuildingsvaardigheden in een escape room zoals het probleem oplossend denken. Er is creativiteit nodig in een escape room om (soms letterlijk) out of the box te denken en zo een oplossing te komen.  Dit kan zowel op het werk als in het dagelijks leven van pas komen, aangezien dan ook niet altijd de oplossing binnen handbereik is. Het helpt ons helpt om effectiever te handelen in complexe en uitdagende situaties.

De communicatie vaardigheden zijn ook cruciaal in een escape room. Want vanwege de beperkte tijd dient het team efficiënt te handelen en in de communicatie niet af te dwalen naar zaken die momenteel onbelangrijk zijn. Werden vergaderingen en teambijeenkomsten altijd maar zo efficiënt gehouden!

Rolverdeling in een escape room

Het oplossen van een escape room box met het team geeft bovendien een duidelijke inkijk in de rollen van de spelers. Want wie neemt de leiding? Gaan personen heel analytisch te werk? Werken de spelers gestructureerd of juist niet? En komt dit overeen met de functies binnen het team in het werkveld? Ohja, hoe zit het met het presteren onder tijdsdruk? De rol die iemand aanneemt binnen de escape room kan na afloop interessante gesprekken en evaluaties opleveren.

Mysterieuze escape room op locatie

Kleine groep of direct reserveren? Boek eenvoudig online en betaal op rekening

reserveer hier!

De voordelen van escaperoom teambuilding samengevat:

  • Escape box teambuilding bevat veel teambuildingsvaardigheden.
  • Duidelijk inzicht in de rolverdeling.
  • Kan op iedere locatie gespeeld worden.
  • Flexibel aan te passen aan jouw teamgrote.
  • Gemakkelijk zelfstandig te spelen, of laat je begeleiden.
Escape room zakelijk teambuilding op locatie
escape room grote groep | teambuilding escape room in grote groepen op locatie

Wat heb je nodig voor teambuilding escape rooms op locatie

Met onze escape boxen breng jij je jullie onvergelijkelijke teambuilding uitje rechtstreeks naar je eigen locatie. Het maakt niet uit of het nu een kantoor, de conferentieruimte of een evenementen locatie is want de escape rooms komen naar jouw toe en zijn binnen (en buiten) in elke ruimte te spelen.

Meerdere teams in één ruimte

De escape rooms zijn gemakkelijk met meerdere teams (4-6 personen) te spelen in één ruimte. Je hebt enkel per ruimte nodig:

  • Een groot scherm/beamer om de video af te laten spelen
  • Een tafel per team/escape room (klein afstandje van elkaar)
  • Internetverbinding
  • Onze escape rooms (van hetzelfde thema)

Één team per ruimte

Een andere optie is om afzonderlijk van elkaar te spelen in aparte (kleinere) ruimtes. Een groot scherm is dan in principe niet nodig, een laptop/tablet per escape room volstaat dan ook. Het voordeel hiervan is dat jullie niet tegelijkertijd hoeven te starten, en ook escape rooms van andere thema’s kunnen spelen.

Teambuilding met spelbegeleiding

Wil je volledig ontzorgt worden en jouw teambuilding activiteit in goede banen laten verlopen, zonder dat je zelf de organisatie op je hoeft te nemen? Dan is het bij escape room teambuilding ook mogelijk om spelbegeleiding te krijgen. De escape rooms staan dan klaar op het gewenste tijdstip, de host is aanwezig om tijdens het spelen extra begeleiding te geven en ruimt naderhand de escape rooms weer op. Hierdoor kunnen jullie zorgeloos de teambuildingsactiviteit doen en het programma weer vervolgen.

Escape room in grote groepen met spelbegeleiding
Escape rooms op eigen locatie

Speel overal

Het enige wat nodig is om de escape rooms te spelen is een ruimte, tafel per team en een groot scherm (met geluid). Speel de escape rooms waar jij wil! Op je eigen locatie, school, buiten, of op je afgehuurde (feest)locatie.

Grote groep personen om escape room te spelen

Grote groepen

Speel de escape rooms in teams van 4-6 personen. Met meer dan 100 escape rooms kun je tot 600 personen tegelijkertijd spelen. In meerdere rondes zijn dit zelfs tot duizenden personen per dag. Ga onderling de strijd aan om de snelste tijd!

speel direct zonder voorbereiding de escape room

Plug & Play

Zet gemakkelijk de escape room boxen binnen 10 minuten op, start de video en speel direct. Geheel ontzorgt worden? Spelbegeleiding door ons team is mogelijk.

De escape room voor iedereen

Voor iedereen

Met je collega’s onderling tegen elkaar strijden om de snelste tijd. De escape rooms zijn te spelen voor jong en oud, in het Nederlands of Engels. Met 5 escape thema’s hebben wij altijd een bijpassende oplossing voor jouw teambuildingsactiviteit.

Escape room bedrijfsfeest
Escape room op locatie grote groep | Codekrakers escape box
Escape room setting grote groepen | escape boxen
Escape rooms op locatie in grote groepen op locatie | voor bedrijfsfeest of escape room met grote groep
Escape room in horeca | theambuilding escape boxen

Extra’s  voor jouw ultieme teambuilding

Codekrakers troffee snelste team van grote groep

Verhoog de beleving

Laat de speelruimte, en de onderlinge strijd nog meer tot leven komen met ons evenementenpakket vol met bijpassende decoratie, en een echte Coderkakers troffee (23cm) voor het winnende team.

Escape rooms in meerdere rondes

Speel in meerdere rondes

Speel in meerdere rondes en maak in slechts 15 minuten de escape room weer gereed voor de volgende ronde. Zo bespaar je kosten en kan je met meer personen dezelfde escape room spelen (na elkaar).

Timer escape room

Kortere escape room

Een strakke tijdsplanning? Met onze kortere escape room (45 minuten) hebben we de oplossing voor jou. Want zo kun je op jouw activiteiten dag binnen een een uur de volgende ronde starten.

Deze bedrijven gingen jou voor

zakelijke samenwerking codekrakers x albert heijn
zakelijke samenwerking codekrakers x rivm
zakelijke samenwerking codekrakers x het vergeten kind
zakelijke samenwerking codekrakers x Risk
zakelijke samenwerking codekrakers x atlas copco
zakelijke klant codekrakers klm vluchtmaatschappij
zakelijke klant codekraker abn amro bank
zakelijke klant codekrakers ing bank
zakelijke samenwerking codekrakers x ns
zakelijke samenwerking codekrakers x zeeman
zakelijke samenwerking codekrakers x zorggroep
zakelijke samenwerking codekrakers x sportbedrijf

Vraag een offerte aan

Stap 1 van 2

Met hoeveel personen willen jullie de escape rooms spelen?
Voer een nummer in van 25 tot 1500.
Alle deelnemers tegelijkertijd of in meerdere rondes?
Indien de speeldatum bekend is
DD slash MM slash JJJJ
In welke plaats willen jullie de escape rooms spelen

Extra's voor jouw ultieme beleving

Spelbegeleiding van Codekrakers
Wij komen met één of meerdere hosts op locatie om het spel te begeleiden.
Maak jouw beleving helemaal af
Ontvang extra's zoals een prijs voor de winnaars en decoratie om de zaal in thema aan te kleden
Bijvoorbeeld tijdsplanning, groepssamenstelling, vragen of andere opmerkingen

Kom in contact

Heb je nog vragen over jouw escape room activiteit? Zet ze in de opmerkingen van de offerte, bekijk de veel gestelde vragen onderaan aan de pagina of neem contact met ons op via

info@codekrakers.nl

06-299 291 36

Escape rooms met veel personen op locatie in dorpshuis
Escape room op locatie grote groep | Codekrakers escape box

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt een escape room?
Voorafgaand is een korte introductie video en daarna dienen de spelers binnen 60 minuten de escape room op te lossen. Snelle groepen zullen eerder klaar zijn, anderen nog niet helemaal. Jullie kunnen ervoor kiezen om na de tijd door te spelen, maar in principe hebben deze groepen de escape room niet gehaald.

Speciaal voor workshops en evenementen hebben wij ook een kortere versie van 45 minuten. Die binnen 15 minuten weer gereed gemaakt kan worden voor de volgende groep.

Wat (voor ruimte) heb ik nodig om de escape rooms te spelen?
Onze escape room boxen zijn in elke ruimte te spelen. Met meerdere teams in één grote zaal, verschillende kleine ruimtes, klaslokalen of zelfs buiten.

Het enige wat je nodig hebt is een tafel per team, internetverbinding en een grootscherm/beamer voor de video.

Hoe werkt het spelen van meerdere escape rooms in één grote ruimte?
Speel met z’n allen dezelfde escape room met meerdere teams in één grote ruimte. Met een groot scherm/beamer (en geluid) kunnen alle spelers samen de introductievideo bekijken en zo tegelijkertijd starten aan het escape room avontuur. De onderlinge strijd om de snelste tijd en eeuwige roem is zo nog spannender!

In de zaal dient voor elk team een tafel op kleine afstand van elkaar te staan. Deel de ruimte zo in dat alle teams de video en timer (op het grote scherm) kunnen zien en horen.

Hoe werkt het spelen van de escape rooms in meerdere aparte ruimtes?
Door elke escape room in een aparte ruimte te spelen kunnen de spelers niet bij elkaar afkijken, hoeven jullie niet tegelijkertijd te starten en kunnen jullie eventueel verschillende escape rooms spelen. Let wel op, er is een laptop/tablet nodig per ruimte/escape room om de introductievideo en de timer af te spelen.
Hoe werkt het spelen in meerdere rondes?
Wanneer jullie escape rooms in meerdere rondes spelen kunnen jullie zelf, met eenvoudige instructies de escape room na de eerste ronde opnieuw gereedmaken voor de volgende spelronde.

Elke ronde duurt iets meer dan 60 minuten, het opnieuw gereedmaken van de escape room kan in ongeveer 15 minuten per escape room. Hou dus in jullie tijdsplanning 15-20 minuten tussen de speelrondes.

Zo zijn jullie minder escape rooms nodig en reduceren jullie de kosten.

Hoe werkt begeleiding?
Wij komen met ons team naar je toe om de escape rooms klaar te zetten. We zullen aanwezig zijn tijdens het spelen van de escape rooms, en ruimen naderhand de escape rooms weer op. Zo kunnen jullie onbezorgd genieten van de escape room activiteit.

De kosten van de begeleiding zijn o.a. afhankelijk van de groepsgrootte, speel locatie en het aantal rondes dat jullie willen spelen. Vraag hiervoor de offerte aan.

Welke escape room past het beste bij ons?
Wij hebben meerdere escape rooms en helpen je graag verder welke escape room het beste bij jullie past. Laat in de offerte aanvraag de leeftijd van de spelers, en escape ervaring achter. Dan helpen wij je bij het kiezen van een bijpassende escape room.
Hoe werkt het klaarzetten van de escape room?
Met een hele eenvoudige handleiding is de escape room eenvoudig voor 1 persoon binnen 10 minuten (per escape room) klaar te zetten.

Hier geen tijd voor? Bij de 45 minuten variant van de escape room Brandgeheim hebben we de opzettijd met 90% gereduceerd en is de opzettijd ongeveer 1 minuut per escape room.

Wat is het evenementenpakket?
De spanning van een escape room komt pas echt tot leven wanneer de speelruimte ook bijdraagt aan de beleving. Zo bevat ons evenementenpakket o.a. bijpassende decoratie en een prijs in de vorm van een beker (23 cm) voor het snelste team. Deze wordt vaak bewaard als aandenken op kantoor, in het lokaal of in de kantine. Het evenementenpakket is per speelruimte/thema, en vooral leuk als jullie met meerdere teams in één ruimte spelen.

Vraag in de offerte naar de kosten.

Jouw escape room beleving in drie stappen

1
De levering
De escape rooms worden door ons, of door PostNL naar jouw gewenste locatie gebracht.
2
Plug & play
Maak de speelruimte gereed, en zet binnen eenvoudig de escape rooms klaar.
3
Retour
Na het spelen kunnen de escape rooms teruggebracht worden (naar PostNL) of wij nemen ze weer mee.

Wat zeggen anderen?

Lees hier wat onze klanten vinden van een escape room voor thuis.

Davina Vanthoff
De levering en retourlevering zijn perfect geregeld. Ook met de feestdagen. De beschrijving hoe de escaperoom werkt ook super en alles zat netjes en compleet in de dozen. Wij hadden gekozen voor harten7. Leuk, uitdagend maar wel echt heel moeilijk. Zeker omdat we eigenlijk niet wisten waarmee te beg...
Linda R
We hebben met ons RWS team in 5 subteams op locatie dezelfde escaperoom 'Operatie Voorhoven' gespeeld. Superleuk en daardoor ook competatief. In de boxen zit het materiaal en een goede uitleg. Je kunt zelf de escaperoom eenvoudig opbouwen en zo leuk maken als je wilt. De communicatie en bestelling b...
Fleur van der Vlist
Met ons team speelden we in 4 ruimtes 4 escaperooms. Een hele leuke manier om samen te werken en aan teambuilding te doen. Wij hadden 3 verschillende escaperooms en ze werden allemaal leuk gevonden. De dozen werden netjes ruim op tijd geleverd en de bijgeleverde retourlabels maakten het terugsturen ...
Jojanne van Elderen
Hele leuke escapebox! Er zitten leuke details in met genoeg uitdaging!! (maar ook door de spelleider prima te volgen zodat er hints gegeven kunnen worden als ze een tijdje vastlopen). Wij hebben de box met verschillende groepjes jongeren gedaan en iedereen was super enthousiast. Ik (Spelleider in d...
margreet hogenkamp
We hebben een box besteld voor een gemeente weekend. In het weekend is de box 8x gebruikt. Met de duidelijke instructie was het goed te doen om de escape room steeds opnieuw in te richten. Het was een groot succes! De filmpjes, achtergrond muziek met aftellen en alle attributen maakten het een echte...
Marlinde Janssens
Geweldige ervaring! We hadden 5 dezelfde escape rooms om de strijd tussen de collega's op te voeren! Heel leuk om met collega's te doen en te ervaren hoe ieder van nature een rol pakt tijdens het oplossen van de escape room. Begeleiding vanuit Codekrakers was ook uitstekend!
escape room teambuilding op locatie

Wij helpen jou graag verder

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Heb je vragen?