Codekrakers escape room voor thuis | Harten 7 escape box voor volwassenen

Een escape room voor thuis, de perfecte groepsspellen met opdrachten

Bij een escape room kun je verschillende opdrachten en puzzels tegenkomen. Codes kraken, rekensommen oplossen, voorwerpen vinden of de juiste informatie uit een mysterieuze boodschap halen? Niets is te gek in een escape room. In deze blog vertellen we je graag wat je kan verwachten in onze escape rooms en waarom dit de perfect groepsspellen met opdrachten zijn.

Op het moment van schrijven hebben wij vijf escape room boxen, elk met een eigen thema. Ben jij een echte detective? Los jij het mysterie van het casino Harten 7 op of ga jij achter de daders van het drugsafval aan in Voorhoven? Elk van onze escape room belevingen bevat een uniek verhaal en voorwerpen, puzzels en opdrachten die door ons zelf gemaakt zijn en dus niet in andere escape rooms te vinden zijn.

Maar wat tref je aan in deze unieke groepsspellen?

 

1. Voorwerpen

Een escape room is niets zonder voorwerpen? De voorwerpen zorgen voor een unieke beleving en brengen de escape room op locatie (of thuis) tot leven. Onze boxen bevatten verschillende voorwerpen die volledig passen bij het verhaal van de escape box. Denk bijvoorbeeld aan:

de aktetas en wandelstok van Detective de Wit, 

een roulette spel in Harten 7,

het afzetlint, nummer markering en politie zwaailamp in Operatie voorhoven,

de “kluis” van het gemeentehuis in Voorhoven’s vennootschap,

de werkkoffer van monteur Bob in Vlucht 523

2.Puzzels

Puzzels heb je in veel soorten en maten. Een goede puzzel moet uitdagend zijn, de uitkomst moet kloppen, het moet bij de leeftijd passen en niet vervelen. Met veel aandacht (en liefde) bedenken en maken wij verschillende puzzels. Denk hierbij aan: verhaal puzzels, puzzels met letters, woordzoekers, rekensommen of innovatieve puzzels zoals “chemische reacties” of puzzels met digitale elementen.

3. Sloten

Wij maken gebruik van verschillende sloten in onze escape rooms. In onze escape room groepsspellen kun je o.a. letter sloten, elektronische sloten, cijfersloten en sloten met sleutels aantreffen.

4. Audiovisuele ondersteuning

Beeld en geluid is onmisbaar bij een leuke escape room beleving. Daarom bevat iedere escape room audiovisuele ondersteuning in de vorm van: introductie- en tussentijdse video’s waardoor het verhaal langzaam maar zeker duidelijk wordt, gesproken dialogen waardoor de personages tot leven komen, zenuwslopende achtergrondmuziek en een tikkende timer zodat de spanning om te snijden is.

Op zoek naar een uitdagend groepsspel met opdrachten? Dan zijn onze escape room boxen voor thuis of op locatie de perfecte activiteit. Zijn jullie klaar om echte Codekrakers te worden? Bekijk dan hier onze boxen en reserveer direct!

Mysterieuze escape room op locatie

Gaan jullie de uitdaging aan?

Bekijk onze escape rooms
Heb je vragen?