Teambuilding escape room box Codekrakers op locatie

 

 

Escape room: een interessante teambuildingsactiviteit

Met je collega’s een leuke en interessante teambuildings activiteit doen? Escape room boxen zijn een makkelijke manier om innovatief denken, creativiteit en samenwerking op een leuke manier te stimuleren binnen jouw team.

Escape room in horeca | theambuilding escape boxen

De voordelen van escape room boxen

Escape room boxen zijn een leuke en uitdagende manier om te werken aan teambuilding op bedrijfslocatie. Ze bieden een aantal voordelen ten opzichte van traditionele teambuilding activiteiten en zijn daarom een populaire keuze voor veel bedrijven en organisaties.

Escape room boxen Codekrakers

Gemakkelijk, flexibel en snel

Ten eerste zijn escape room boxen gemakkelijk te organiseren op bedrijfslocatie. Je hoeft niet naar een externe locatie te reizen, wat tijd en vervoerskosten kan besparen. Bovendien zijn de boxen gemakkelijk en binnen 10 minuten op te zetten. Zodat je de escape rooms eenvoudig en snel kunt gebruiken in een teambuildingsdag of -evenement. Dit maakt het makkelijker om te plannen en te organiseren, zodat jij je kunt concentreren op het versterken van het teamgevoel en het bereiken van de doelstellingen van de teambuilding.

Benodigde vaardigheden

Ten tweede bieden escape room boxen een unieke en uitdagende manier om te werken aan teambuilding. Ze helpen om de communicatie en samenwerking binnen een team te verbeteren, aangezien iedereen een belangrijke rol speelt bij het oplossen van de puzzels. Dit vereist dat teamleden goed samenwerken en duidelijk communiceren, wat bijdraagt aan een beter functionerend team. Bovendien zorgen escape room boxen voor een leuke en ontspannende manier om samen te werken en te genieten, wat kan bijdragen aan een positief teamgevoel.

 

Daarnaast kunnen escape room boxen ook bijdragen aan het versterken van de probleemoplossende vaardigheden van het team. Door samen te werken aan het oplossen van de puzzels en raadsels, leren teamleden om creatief te denken en (letterlijk) out-of-the-box te denken om tot de oplossingen te komen. Dit kan zowel op het werk als in het dagelijks leven van pas komen, aangezien het ons helpt om effectiever te handelen in complexe en uitdagende situaties.

De rollen binnen het (escape)team

Het oplossen van een escape room box met het team geeft bovendien een duidelijk inkijk in de rollen van de spelers. Wie neemt de leiding?  Gaan personen heel analytisch te werk? Werken de spelers gestructureerd of juist niet? Komt dit overeen met de functies binnen het team? En ohja, hoe zit het met het presteren onder tijdsdruk? De rol die iemand aanneemt binnen de escape room kan na afloop interessante gesprekken of evaluaties opleveren om toe te passen in het werkveld of bij een volgende escape room beleving.

Conclusie

Tot slot zijn escape rooms zijn een leuke en ontspannende manier om te werken aan teambuilding. Ze bieden een goede afwisseling van plezier en het nodig hebben van teambuildingsvaardigheden.  Zo biedt het oplossen van het escape mysterie een goede bijdrage aan het teamgevoel en het versterken van de werksfeer.

 

Met de escape room boxen van Codekrakers kan je de escape room spelen waar jij wil. De boxen komen naar jullie toe, of het nou op jullie bedrijfslocatie of een externe evenementen locatie is. Het is gemakkelijk te organiseren voor kleine teams of grote groepen van meer dan 100 personen. Als je op zoek bent naar een leuke en effectieve manier om het teamgevoel te versterken, vraag dan een offerte aan of reserveer direct één of meer van onze escape rooms.

Onze escape rooms

Voor volwassenen hebben we escape rooms in vier thema’s beschikbaar. Elk thema heeft zijn eigen moeilijksgraad, attributen, verhaal en mysterie. Hebben de (meeste) splers van het team al vaker escape rooms gedaan? Voorhoven’s Vennootschap is het meest geschikt voor onervaren spelers die nog niet zo bekend zijn met escape rooms. Het geheim van detective de Wit en Operatie Voorhoven zijn uitdagend. En Harten 7 is onze meest uitdagende escape room. Zo is er voor elk team een geschikte escape room box op locatie!

Deze bedrijven gingen jou voor

Escape room op locatie klant Windesheim zakelijk evenement
Codekrakers
Codekrakers
Codekrakers
Codekrakers
Codekrakers
Codekrakers
Codekrakers
Codekrakers
Codekrakers
Codekrakers
Codekrakers
Heb je vragen?